Pay & Play

Sunset Golf klub byder velkommen til Pay & Play spillere.

Pay & Play er for spillere der ikke er klar til at prøve kræfter med et fuldt medlemskab af golf klubben.

Ud over vores flotte 9 og 6-huls bane i naturskønne omgivelser stiller vi også en række træningsfaciliteter til rådighed:

• Drivingrange
  • 18 hullers putting green
  • Indspilningsgreen
  • Udlejning af golfudstyr
  • Picnicplads

Greenfee betales som selvbetjening i automaten i receptionen. Automaten tager mod kreditkort.
Det er endvidere muligt at betale med MobilePay uden brug af automaten.

Når der er betalt udskriver automaten et scorekort, der har en betalingskvittering påhæftet.
Denne kvittering skal afrives og anbringes synligt på udstyret for banekontrol under hele runden.
Ligeledes skal kvittering fra MobilePay kunne forevises for banekontrol.

Vi har ingen tidsbestilling, man starter på 1. hul i den rækkefølge man er klar.
Ved klubmatcher kan der forekomme ventetid på enkelte huller. Endvidere kan banen i nogle korte perioder, få timer, være lukket på grund af et arrangement.

Receptionen er åben fra kl. 8.00 til kl. 18.00 alle dage. Vær opmærksom på at døren låses automatisk.
Boldautomaten og drivingrange er lukket indtil foråret.

Der er mulighed for leje af udstyr, som består af Bag med jern, trolley, 2 bolde og tees.

Priser:

9 huller kr. 95,00
18 huller kr. 145,00
6 huller (6-huls bane) kr. 50,00
12 huller (6-huls bane) kr. 75,00
Udstyr kr. 50,00

Børn under 14 år spiller gratis ifølge med en betalende voksen.

Bolde til drivingrangen er gratis ved betaling af greenfee.

Øvrige priser:

Sæsonkort Hverdag (man-fre) kr. 2000,00
Sæsonkort Alle dage kr. 2600,00
10 turskort 9 huller kr. 800,00
10 turskort 18 huller kr. 1200,00

Sæsonkort og 10 turskort kan kun købes ved at kontakte klubben her

Spilleregler:

• En person pr. golfsæt
  • Max. 4 spillere pr hold.
  • Fodtøj: kondisko eller golfsko.
  • Slå ikke ud fra teestedet, før banen foran er fri.
  • Max 8 slag pr. hul – skriv 10.
  • Brug kun potter på greens.
  • Riv fodspor i bunkers og læg græstørv på plads
  • Greenkeepere har fortrinsret – tag hensyn.
  • Ret nedslagsmærker på greens
  • Golfvogne må ikke trækkes henover green og teesteder
  • Man råber “fore!” for fuld kraft, hvis en bold er på vej mod andre spillere.
  • Vink hurtigere spillere foran.
  • Bolde som lander på nabogrunden er tabte, og må ikke hentes.
  • Slå en ny bold.
  • Nybegynder skal bruge tees hver gang man slår, men aldrig på greens.

Markeringer på banen:

• Hvide pæle: Betyder out of bounds (uden for banen). Slå en ny bold.
  • Gule pæle: Er vandområder. Drop med straffeslag, eller spil videre.
  • Røde pæle: Er parallel vand hazard. Drop med straffeslag, eller spil videre.
  • Blå pæle: Er beplantning. Spil videre eller drop fri uden et straffeslag.
  • Blå pæle med sort top: Er beplantning. Bolden skal droppes fri uden straffeslag.

Vis hensyn til andre spillere.

Det er i alles interesse, at spillet foregår uden ophold. Ingen må spille, før spillere foran er uden for rækkevidde. Spillere, der søger efter en bold, skal, så snart det står dem klart, at bolden ikke let kan findes, give tegn til spillere bagved, at de kan passere. Spillere må ikke søge i fem minutter, inden der vinkes igennem. Spillere må ikke fortsætte spillet, før passerende spillere er uden for rækkevidde. Når spillet af et hul er afsluttet, skal spillerne omgående forlade green.

Fortrinsret på banen.

Når ikke andet er markeret ved opslag, har spillere med det højeste spilletempo, fortrinsret på banen og ret til at passere spillere der spiller langsommere. En enkelt spille har ingen ret og skal lade alle andre spillere gå igennem. En gruppe spillere, som spiller en hel runde, har ret til at gå igennem en gruppe af spillere, som spiller et mindre antal huller. Når der er kø på 1. Tee, flettes der ind, dvs. at en gruppe spillere, som har gået en runde, og en gruppe spillere som skal påbegynde en runde, skiftevis har fortrinsret.