Om Klubben

Sunset Golfklub blev stiftet 7. januar 2013 og klubben blev optaget i Dansk Golf Union med virkning fra 1. april 2013. Vi er således en af de yngste golfklubber i Danmark. Klubbens formål er at give medlemmerne adgang til at spille golf på den privatejede golfbane Sunset Golf der også giver mulighed for ’Pay and Play’ spil på golfbanen.

Klubben prioriterer det sociale fællesskab højt, dels ved afholdelse af turneringer uden handicapbegrænsning, dels ved afholdelse af forskellige arrangementer med fællesspisning og lignende.

Klubben har ca. 55 medlemmer og vores mål er i løbet af de næste 2 år at opnå et medlemsantal på 100.

Det årlige kontingent er 3.000 kr. for fuldt medlemskab og 2.300 kr. for et hverdagsmedlemsskab. Medlemskabet indeholder gratis fælleslektioner hos klubbens instruktør samt træningsbolde. Vi satser på at dette niveau for medlemskab fastholdes i de kommende år.

Golfanlægget er særdeles velholdt og selvom banen kun er omkring 1.500 m er den en udfordring for selv mangeårige golfspillere. Der er ingen tidsbestilling og der er som regel god plads på banen så man undgår ventetid.

Vedtægter for Sunset Golf Klub